Image

Welkom op de website van WebRadio Atlantis

Welkom op de website van het oude radio Atlantis te Zandvliet. Wij zenden anno nu uit onder de naam 'Webradio Atlantis'.  U kan ons ook vinden op facebook. U kan ook met ons chatten. Terwijl u chat of andere bezigheden doet, kunt u tegelijkertijd ons live beluisteren door op onze radio knop te klikken.

WebRadio Atlantis medewerkers

Dj Fred de Kraker (Studio 1)

Stacks Image 476
Fred de Kraker is radioman in hart en nieren en oprichter van het destijds zeer populaire Atlantis te Zandvliet en nu, na een rondzwerving van enige jaren, de stuwende kracht van Radio Atlantis.

Dj Patrick Derby (Studio 2)

Stacks Image 478
DJ Patrick Derby, kent reeds jaren het klappen van de zweep. Hij staat binnen de radiovereniging in voor het monteren en vlotte afhandeling van SARA spots, tunes en allerlei jingles! Waar zijn warme en aangename stem en professionele deskundigheid grote troeven zijn! Bovendien blijft hij ook met zijn radiostudio in Lier, een volwaardige speler binnen de Radio Atlantis ploeg.

Dj Eddy (Studio 3)

Stacks Image 298
Toen ik 12 jaar was stond ik verbaasd bij het "fenomeen" jukebox.  Van mijn 1ste gespaarde zakgeld kocht ik een platendraaier voor 1200 BEF.  Met dat pickupke ging ik draaien in cafés waar geen jukebox stond.  Als eerste kocht ik het singeltje "If You Go To San Francisco".  Zo begon een tijd van muziek verzorgen op feestjes van spaarkassen, mosselsouper, enz.  Later verzorgde ik allerlei activiteiten met discobar.  Muziek kan ik niet wegdenken uit mijn leven.

Dj Miss Lola (Studio 4)

Stacks Image 333
Annie is in hart en ziel "Atlantis minded". Reeds lang overwoog ze de stap naar een "actieve" medewerking op ons bootje. Zij koos voor de radionaam "Miss Lola" Op muzikaal vlak, is ze niet onwetend, want muziek uit de jaren 50 tot 85 heeft geen geheimen voor haar. Haar sympathieke verschijning, haar steeds opgeruimd humeur en haar vriendschappelijke warmte, is zeker een grote aanwinst voor Radio Atlantis!

Dj Joni (Studio 5)

Stacks Image 427
Op 10 jarige leeftijd had ik mijn eigen transistor radio en ontdekte toen de zeezender Radio Veronica. Sindsdien zijn die dingen nooit meer uit mijn leven gegaan. Muziek – Radio en de Zeezenders.

Dj Elsy (Studio 6)

Stacks Image 442
Ik ben Dj Elsy en hou van oude muziek en ik luisterde al een lange tijd naar Radio Atlantis. Ik heb daarover eens met Fred gesproken en hij zei: "probeer eens om een programma te presenteren".  Dan ben ik bij Radio Atlantis gekomen en daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad dat ik die kans heb gekregen.

Dj Remy de Polderpiraat (Studio 7)

Stacks Image 399
Als enthousiaste luisteraar van Radio Atlantis Int. engageer ik zich nu ook binnen de ploeg van Radio Atlantis. Met mijn stem en menselijke interesse, zullen ongetwijfeld bijdragen tot een verrijking van onze programma’s en de versteviging van de banden tussen onze zender en de luisteraars!

Dj Aida (Studio 8)

Stacks Image 446
DJ Aida was vroeger een fervent luisteraar van vrije radio en is onder dezelfde naam actief als vrij artiest/muziekproducer sinds 1994. De stap van vrij artiest naar vrije radio werd dan ook snel gelegd. Als nieuweling in de vrije radiowereld combineert hij onbekendere muziek uit alle tijden samen met de hits van toen en nu op vaak een eigenwijze manier. Vandaar dat hij de bijnaam "de exotische vogel" krijgt.

Dj Big Mama & Peter Pan (Studio 9)

Stacks Image 545
Officieel heet ik Jeanine. Als huisvrouw kreeg ik het “vrije radio virus” te pakken en laat ik het nooit meer los! bij Radio Atlantis ben ik bekend als “Big Mama”, samen met Peter Pan, verzorg ik programma’s vanuit studio 5. Piraat, paraat met een lach, een zwans en een mooie plaat!

Dj Topper (Studio 10)

Stacks Image 548
Mijn naam is John en draai als Dj Topper. Ik draai al heel lang muziek en de muziek die ik mooi vind zijn veelal Hits uit vervlogen tijden. Ik heb al heel wat jaren samen gewerkt met Eddy jullie wel bekend hier bij Radio Atlantis. Ik draai altijd voor de luisteraars om ze geheel te laten genieten van de mooie muziek.

Dj Yvanov (Studio 11)

Stacks Image 551
15 jaar geleden ging de liefde voor de muziek zover dat ik begonnen ben als dj op huwelijks- en familiefeesten tot ik Radio Atlantis leerde kennen. Daarom wil ik me ook inzetten om op de radio uit te zenden en zo in de huiskamers te komen met mijn toffe jukebox muziek. Er zal misschien wel eens een storm opkomen, maar wees gerust, ons zend scheepje zal niet zinken. Ik blijf me inzetten samen met de andere dj's en medewerkers.

Dj Rambo (Studio 12)

Stacks Image 554
Als Pascal vermeersch, 44 jaar en van Oostende, ben ik beter gekend als Dj Rambo op Radio Atlantis. Mijn passie is altijd al hobbyfotograaf, dj geweest. Als jarenlange trouwe luisteraar van Radio Atlantis, kreeg ik de kans om als radio presentator en radio “huisfotograaf” bij de bemanning van Radio Atlantis te komen.

Dj Vivi (Studio 13)

Stacks Image 581
Ik ben Vivianne uit Willebroek, mijn dj naam is Vivi. Ik ben al vele jaren luisteraar en lid van WebRadio Atlantis. Na die vele jaren luisteren wou ik ook wel eens dj van WebRadio Atlantis worden. Ik heb Fred gecontacteerd en het is nu zover. Ik hoop jullie te plezieren met mooie muziek.

Dj Ome Henk (Studio 14)

Stacks Image 571
Mijn naam is DJ Ome Henk, ik ben geboren in Tilburg Nederland. Mijn hobby's zijn met hout werken, kunst schilderen, carnavals wagen bouwen en radio presenteren, leuke muziek draaien. Ik heb in de jaren 90 radio gemaakt bij regio radio Eemsmond en webradio Hendrika. Door Fred, Mon, KV de Jokers Dessel, Big Mama en Peter Pan voel ik me thuis. Ik presenter mijn programma van uit studio 14 Tilburg. Ik ben trots een bijdragen te kunnen leveren.

Dj Peter (Studio 9)

Stacks Image 583
Peter Storms is de naam, jullie kennen mij als Peter Pan op radio Atlantis! Samen met Big Mama ” bouw ik een” radiofeestje” vanuit Studio 9. In alle vrijheid radioprogramma’s maken en presenteren bij Radio Atlantis, speciaal voor jullie, vind ik gewoon tof.

Mon van Mol

Stacks Image 585
Atlantis' hoop in bange dagen. De man van de techniek in de studio's. Webmaster van dienst.

Copyright © 2021
WebRadio Atlantis Int.